+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Penzion Modrá Růže Отзывы

рейтинг отеля

87%
Очень хороший

by 46 reviews

  • Персонал

    87%
  • Чистота

    90%
  • Оборудование

    86%
  • Комфорт

    83%
  • Соотношение цена / качество

    90%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 27.10.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 19.8.2017

Čeština

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Penzion Modrá Růže replied to this review.
Dobrý den pane Kopta, příště se podepište,je to slušnost.
Díky Vohradnik

Pavel

Пожилые пары, 2.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Dagmar

Семья со взрослыми детьми, 27.7.2017

Ostrov nad Ohří Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Ochotný a vstřícný personál.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 25.6.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Perfektní jídlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Marek Hanačík

Молодая пара, 4.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eva Koníčková

одинокий путешественник, 3.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Penzion Modrá Růže replied to this review.
Dobrý den,
jsme rádi,že se Vám líbilo.
S pozdravem Vohradníkovi

Jiří

Пожилые пары, 28.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Luboš Hrnek

Группы друзей, 25.5.2017

Hodonín Česká republika

  • Overall rating
72 %
  • Průměrné vybavení pokoje, výborná a bohatá snídaně v ceně.

  • Postel sice s dobrou matrací, bez zadního čela (což je super - měřím 193 cm). Polštáře pod hlavu vyplněny asi silikonem - dost nevhodné. Když už umělina, dal bych přednost jemnějšímu materiálu.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Пожилые пары, 11.5.2017

Aosta Itálie

  • Overall rating
60 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Vladimír Šourek

Пожилые пары, 29.4.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Personál, jídlo, tiché místo a komfortní ubytování.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Modrá Růže replied to this review.
Děkujeme.
Vohradníkovi

Dana

Пожилые пары, 18.4.2017

severni Čechy Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Vyborna poloha hotelu - u namesti Prepychova snidane Ochota personalu cistota,prijemne spani Dekujeme

  • Parkovani

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 16.4.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Útulný pokoj, bohaté snídaně...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Modrá Růže replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme.
Vohradníkovi

Anonym

одинокий путешественник, 9.4.2017

Česká republika

  • Overall rating
72 %
  • Líbilo se nam v hotelu,čisto a příjemne prostředí.

  • Přes den se netopilo a personál nebyl moc komunikativní.

Personál
4
Služby
4
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Penzion Modrá Růže replied to this review.
Dobrý den,
děkuji že se Vám u nás líbilo,ale mám taky pár připomínek.
Přijely jste v pátek před jednou hodinou i když máme napsáno,že ubytování je možné od dvou hodin,nechápu že někteří hosté to nedokáží respektovat,bez řečí jsme Vás ubytovaly,topilo se celý den.
V sobotu bylo počasí velmi pěkné a slunné kolem 20 stupňů,takže se topilo až k večeru nikomu z pensionu to nevadilo.
Bohužel se stává,že někteří hosté jsou zvyklí z domova mít na pokojích 25,ale to opravdu není moje povinnost,pokojová teplota je 21.
Jako personál jsme se snažily Vám ve všem vyhovět,když jsem Vás načapala jak mi šmejdíte po pokojích uhrála jste to na otázky tipu kam máte vyrazit,nemám ráda pokud mi někdo prolézá pokoje.
Je slušnost respektovat soukromí,stačilo se zeptat.
S manželem jste 10 minut předtím diskutovala o tom samém.
Takže nevím co si pod tím představit.
S pozdravem Vohradníkovi

Adam

Пожилые пары, 2.4.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Umístění v historickém centru Dobrá cena na danou kategorii

  • Koncem března se netopilo a pokoj byl vcelku chladný Volil bych raději sprchový kout než vanu-v popisu pouze vlastní koupelna.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Семья со взрослыми детьми, 19.2.2017

Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • V centru města

  • Externí koupelna

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Penzion Modrá Růže replied to this review.
Dobrý den, už v názvu pokoje je napsáno externí koupelna což znamená koupelna mimo pokoj a pokoj si objednáváte a vybíráte vy jako host,i cena je k tomu zohledněna.V ten den byl volný i apartmán pro 3 osoby , takže volba byla pouze na vás.
Děkuji za Váš pobyt a s přáním hezkého dne Marek Vohradník

Roman

Пожилые пары, 19.2.2017

Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Příjemné ubytování v historickém centru s dobrou snídaní.

  • V zimním období bylo na pokoji trochu chladno.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Mojmír Tesař

одинокий путешественник, 19.2.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 18.1.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • V hotelu (resp. penzionu) nebylo nic, co by se mi nelíbilo! Byl jsem naprosto spokojen, což by mělo být nejlepším doporučením ostatním.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 20.11.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.