+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion Modrá Růže Bewertungen

Hotelbewertung

87%
Sehr gut

by 46 reviews

  • Personal

    87%
  • Sauberkeit

    90%
  • Ausstattung

    86%
  • Komfort

    83%
  • Preis-leistungverhältnis

    90%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 27.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 19.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Penzion Modrá Růže replied to this review.
Dobrý den pane Kopta, příště se podepište,je to slušnost.
Díky Vohradnik

Pavel

Älteres Paar, 2.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Dagmar

Familie mit Kindern, 27.7.2017

Ostrov nad Ohří Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Ochotný a vstřícný personál.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 25.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Perfektní jídlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Marek Hanačík

Junges Paar, 4.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eva Koníčková

Einzelreisende, 3.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Penzion Modrá Růže replied to this review.
Dobrý den,
jsme rádi,že se Vám líbilo.
S pozdravem Vohradníkovi

Jiří

Älteres Paar, 28.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Luboš Hrnek

Gruppe von Freunden, 25.5.2017

Hodonín Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Průměrné vybavení pokoje, výborná a bohatá snídaně v ceně.

  • Postel sice s dobrou matrací, bez zadního čela (což je super - měřím 193 cm). Polštáře pod hlavu vyplněny asi silikonem - dost nevhodné. Když už umělina, dal bych přednost jemnějšímu materiálu.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Älteres Paar, 11.5.2017

Aosta Itálie

  • Gesamtbewertung
60 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Vladimír Šourek

Älteres Paar, 29.4.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Personál, jídlo, tiché místo a komfortní ubytování.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Modrá Růže replied to this review.
Děkujeme.
Vohradníkovi

Dana

Älteres Paar, 18.4.2017

severni Čechy Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vyborna poloha hotelu - u namesti Prepychova snidane Ochota personalu cistota,prijemne spani Dekujeme

  • Parkovani

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 16.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Útulný pokoj, bohaté snídaně...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Modrá Růže replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme.
Vohradníkovi

Anonymus

Einzelreisende, 9.4.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Líbilo se nam v hotelu,čisto a příjemne prostředí.

  • Přes den se netopilo a personál nebyl moc komunikativní.

Personál
4
Služby
4
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Penzion Modrá Růže replied to this review.
Dobrý den,
děkuji že se Vám u nás líbilo,ale mám taky pár připomínek.
Přijely jste v pátek před jednou hodinou i když máme napsáno,že ubytování je možné od dvou hodin,nechápu že někteří hosté to nedokáží respektovat,bez řečí jsme Vás ubytovaly,topilo se celý den.
V sobotu bylo počasí velmi pěkné a slunné kolem 20 stupňů,takže se topilo až k večeru nikomu z pensionu to nevadilo.
Bohužel se stává,že někteří hosté jsou zvyklí z domova mít na pokojích 25,ale to opravdu není moje povinnost,pokojová teplota je 21.
Jako personál jsme se snažily Vám ve všem vyhovět,když jsem Vás načapala jak mi šmejdíte po pokojích uhrála jste to na otázky tipu kam máte vyrazit,nemám ráda pokud mi někdo prolézá pokoje.
Je slušnost respektovat soukromí,stačilo se zeptat.
S manželem jste 10 minut předtím diskutovala o tom samém.
Takže nevím co si pod tím představit.
S pozdravem Vohradníkovi

Adam

Älteres Paar, 2.4.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Umístění v historickém centru Dobrá cena na danou kategorii

  • Koncem března se netopilo a pokoj byl vcelku chladný Volil bych raději sprchový kout než vanu-v popisu pouze vlastní koupelna.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Familie mit Kindern, 19.2.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • V centru města

  • Externí koupelna

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Penzion Modrá Růže replied to this review.
Dobrý den, už v názvu pokoje je napsáno externí koupelna což znamená koupelna mimo pokoj a pokoj si objednáváte a vybíráte vy jako host,i cena je k tomu zohledněna.V ten den byl volný i apartmán pro 3 osoby , takže volba byla pouze na vás.
Děkuji za Váš pobyt a s přáním hezkého dne Marek Vohradník

Roman

Älteres Paar, 19.2.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Příjemné ubytování v historickém centru s dobrou snídaní.

  • V zimním období bylo na pokoji trochu chladno.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Mojmír Tesař

Einzelreisende, 19.2.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 18.1.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • V hotelu (resp. penzionu) nebylo nic, co by se mi nelíbilo! Byl jsem naprosto spokojen, což by mělo být nejlepším doporučením ostatním.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 20.11.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.