+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Penzion Modrá Růže Recenzje

Ocena hotelu

87%
Bardzo dobrze

by 50 reviews

  • Personel

    87%
  • Czystość

    90%
  • Wyposażenie

    87%
  • Komfort

    83%
  • Cena

    90%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 30.3.2018

Čeština

  • Cena ogólna
68 %
  • Kvalitní, dobrá snídaně. Slušné ubytování.

  • Po půlnoci vypnuté topení - zima i pod pokrývkou.

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Alena

grupa przyjaciół, 28.3.2018

Brno Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Naprosto skvělá postel, bohatá snídaně, výborná kuchyně, příjemné jednání pana vedoucího. Určitě se ráda vrátím.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Marta

podróżujący w pojedynkę, 18.3.2018

Kladno Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Poloha penzionu, restaurace v penzionu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Martin Ružička

para, 18.3.2018

Dunajska Streda Slovensko

  • Cena ogólna
96 %
  • velka izba , cistota,

  • platba okamzite po ubytovani . Je zvykom platit ibytobanie a utratu naraz . Tu to nebolo mozne, ale inak vsetko vyborne

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 27.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 19.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Penzion Modrá Růže replied to this review.
Dobrý den pane Kopta, příště se podepište,je to slušnost.
Díky Vohradnik

Pavel

para, 2.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Dagmar

rodzina ze starszym dzieckiem, 27.7.2017

Ostrov nad Ohří Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Ochotný a vstřícný personál.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 25.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • Perfektní jídlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Marek Hanačík

dorośli, 4.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eva Koníčková

podróżujący w pojedynkę, 3.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Penzion Modrá Růže replied to this review.
Dobrý den,
jsme rádi,že se Vám líbilo.
S pozdravem Vohradníkovi

Jiří

para, 28.5.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Luboš Hrnek

grupa przyjaciół, 25.5.2017

Hodonín Česká republika

  • Cena ogólna
72 %
  • Průměrné vybavení pokoje, výborná a bohatá snídaně v ceně.

  • Postel sice s dobrou matrací, bez zadního čela (což je super - měřím 193 cm). Polštáře pod hlavu vyplněny asi silikonem - dost nevhodné. Když už umělina, dal bych přednost jemnějšímu materiálu.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

para, 11.5.2017

Aosta Itálie

  • Cena ogólna
60 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Vladimír Šourek

para, 29.4.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Personál, jídlo, tiché místo a komfortní ubytování.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Modrá Růže replied to this review.
Děkujeme.
Vohradníkovi

Dana

para, 18.4.2017

severni Čechy Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Vyborna poloha hotelu - u namesti Prepychova snidane Ochota personalu cistota,prijemne spani Dekujeme

  • Parkovani

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 16.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Útulný pokoj, bohaté snídaně...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Modrá Růže replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme.
Vohradníkovi

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 9.4.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %
  • Líbilo se nam v hotelu,čisto a příjemne prostředí.

  • Přes den se netopilo a personál nebyl moc komunikativní.

Personál
4
Služby
4
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Penzion Modrá Růže replied to this review.
Dobrý den,
děkuji že se Vám u nás líbilo,ale mám taky pár připomínek.
Přijely jste v pátek před jednou hodinou i když máme napsáno,že ubytování je možné od dvou hodin,nechápu že někteří hosté to nedokáží respektovat,bez řečí jsme Vás ubytovaly,topilo se celý den.
V sobotu bylo počasí velmi pěkné a slunné kolem 20 stupňů,takže se topilo až k večeru nikomu z pensionu to nevadilo.
Bohužel se stává,že někteří hosté jsou zvyklí z domova mít na pokojích 25,ale to opravdu není moje povinnost,pokojová teplota je 21.
Jako personál jsme se snažily Vám ve všem vyhovět,když jsem Vás načapala jak mi šmejdíte po pokojích uhrála jste to na otázky tipu kam máte vyrazit,nemám ráda pokud mi někdo prolézá pokoje.
Je slušnost respektovat soukromí,stačilo se zeptat.
S manželem jste 10 minut předtím diskutovala o tom samém.
Takže nevím co si pod tím představit.
S pozdravem Vohradníkovi

Adam

para, 2.4.2017

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • Umístění v historickém centru Dobrá cena na danou kategorii

  • Koncem března se netopilo a pokoj byl vcelku chladný Volil bych raději sprchový kout než vanu-v popisu pouze vlastní koupelna.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

rodzina ze starszym dzieckiem, 19.2.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • V centru města

  • Externí koupelna

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Penzion Modrá Růže replied to this review.
Dobrý den, už v názvu pokoje je napsáno externí koupelna což znamená koupelna mimo pokoj a pokoj si objednáváte a vybíráte vy jako host,i cena je k tomu zohledněna.V ten den byl volný i apartmán pro 3 osoby , takže volba byla pouze na vás.
Děkuji za Váš pobyt a s přáním hezkého dne Marek Vohradník
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.